Trei gorjeni, în finala Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială. Cine sunt!

Corina Măruțoiu, Loredana Niculete și Gheorghe Epure sunt cei trei gorjeni care au ajuns în finala Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială. Corina Măruțoiu este asistent social în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu de zece ani și este pentru prima dată când ajunge în finală. Loredana Niculete este asistent social la Centrul de zi „Christian”, iar Gheorghe Epure este primarul comunei Polovragi și candidează pentru titlul „Politicianul anului”.

Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială își desemnează câștigătorii pe 21 martie, după ce vor fi analizate portofoliile trimise de fiecare candidat în parte. Din Gorj sunt trei finaliști care au ajuns în ultima etapă datorită voturilor on-line. Corina Măruțoiu, asistent social la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, ar putea obține premiul pentru asistentul social din domeniul sănătate-servicii medicale. „Sunt la a treia nominalizare, însă sunt pentru prima dată în finală. Este un eveniment frumos care pune în valoare meseria de asistent social și consider că este o experiență. Înainte de a lucra la spital, am lucrat ca asistent social la Centrul Maternal. Este o meserie grea, dar satisfacția că reușești să le rezolvi problemele este uriașă. Sper ca unul dintre cei trei care suntem în finală să aducem premiul la Gorj”, a spus Corina Măruțoiu, asistent social. Loredana Niculete lucrează la Centrul „Christian” și speră să obțină premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilități. Loredana Niculete lucrează în centru din anul 2013 și este la prima nominalizare. „Interesant este că organizatorii cunosc deja câștigătorii, însă aceștia vor fi anunțați în cadrul galei din 21 martie. Este ca la Oscar. Gala are loc la Ateneul Român și va fi prezentată de Andreea Marin”, a mai spus Corina Măruțoiu, asistent social.

Gheorghe Epure, primarul din Polovragi, este în finală pentru titlul de „Politicianul anului”, alături de alți doi primari din Cluj și Argeș.

Vizualizări: 1,885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: