Gorjenii au luat cu asalt stațiunile balneoclimaterice

Vacanțele în extrasezon sunt mult mai ieftine. Pe acest principiu merg sute de gorjeni care nu se dau înapoi în această perioadă de la o vacanță în stațiunile baleneoclimaterice de la noi din țară. Ofertele sunt dintre cele mai variate astfel că poți petrece zece zile la un hotel de trei stele cu doar 880 de lei. Prețul include masa și tratament, spun agenții de turism.

Hai la băi cu 880 de lei! Așa sună în acest moment ofertele din agențiile de turism pentru cei care vor să se bucure de o vacanță în stațiunile balneo. Sunt solicitate stațiuni precum Felix, Covasna, Herculane, Călimănești, Căciulata, iar prețurile pornesc de la 880 de lei de persoană, pentru zece zile. Pachetele de servicii includ cazare, masă și tratament în hoteluri de 2, 3 și 4 stele. Tariful mai include și șapte zile de tratament și o consultație medical oferită de medical stațiunii. ”Suntem în perioada de extrasezon și în această perioadă predomină stațiunile balneoclimaterice. Practic cu această lună a intrat în vigoare programul ”Decada balneară”, program care durează până pe 15 decembrie. Este un program accesibil pentru toate buzunarele, nouă nopți de cazare cu șapte zile de tratament, pensiune completă la hotelurile de trei stele costă o mie de lei iar la cele de două stele de la 880 de lei”, a spus Virgil Dănăricu, agent de turism din Târgu Jiu.
Cei care se gândesc să acceseze o astfel de vacanță au de ales între stațiuni balneo atât de la noi din țară, cât și din străinătate.

Vizualizări: 2,614

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: