Trei zile de festival, paradă moto și concerte rock pe Transalpina

SlowRiders RC, în parteneriat cu Primăria Baia de Fier, Prefectura Gorj și Consiliul Județean Gorj, vă invită la Slowride Transalpina Fest, cel mai mare festival moto organizat pe Transalpina. Timp de 3 zile, între 14 și 16 iulie, pe scena amplasată în fața Peșterii Muierilor vor concerta cele mai iubite trupe ale rock-ului românesc: Trooper, Altar, Bucovina, ZOB, Alex and The Fat Penguins și mulți alții.

Participanții vor putea petrece o mini-vacanță de vis. Vor avea la dispoziție zonă de campare cu toate facilitățile incluse, food&bar, concursuri moto cu premii, activități în aer liber, o zonă dedicată copiilor și expoziții de accesorii și produse moto cu vânzare. Nu vor lipsi nici serile folk, la foc de tabără.

„SlowRiders RC aniversează 5 ani de prietenie și plimbări moto, 5 ani de existență și responsabilitate în trafic. Ne-am dorit ca această cifră să fie sărbătorită cum se cuvine și am ales un loc în inima Carpaților, plin de istorie, frumusețe și spirit liber, de care să se bucure toți frații noștri motocicliști și nu numai”, a declarat Bogdan Mitu, președintele SlowRiders RC.

Slowride Transalpina Fest aduce și o premieră: în cadrul paradei moto organizate sâmbătă, 15 iulie, pe Transalpina, va fi format cel mai mare tricolor din motociclete. Evenimentul va fi găzduit de Cristian Hrubaru, iar partenerul media al festivalului este Rock FM.

Prima ediție a Slowride Transalpina Fest are loc cu susținerea partenerilor: Tuborg, BMW - Grup West Premium Oradea, REPSOL, Casa de Vinuri Cotnari, Doncafe, Vulcanet, Rockstar, Jagermeister, Granini, Team Guard, OTI, SpeedFire Protection, Serviciul Public Județean Salvamont Gorj și SeeDigital Set&Post.

Biletele pentru Slowride Transalpina Fest pot fi cumpărate online de pe Iabilet.ro și din magazinele partenere Iabilet.ro, precum și de la intrarea în zona de desfășurare a festivalului. Prețul unui abonament pe toate cele 3 zile este de 40 de lei, la care se adaugă și două jetoane pentru mici, și de 15 lei pentru o zi de eveniment, cu un singur jeton inclus.

Vizualizări: 2,723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: