Trendurile primăvară-vară 2017. Alisa spune ce se poartă

La revedere, ruj mat, bine ai venit glitter! În acest sezon se poartă buzele hidratate, culorile transparente, glossurile, dar și glitterul. În privința sprâncenelor, creionul este lăsat puțin de-o parte pentru un tratament cu henna spa. La ochi se poartă culorile puternice și „smokey eye”.

Buzele

Puţină lume nu iubește rujurile mate, însă din acest sezon acest trend își ia încet-încet rămas bun! Se poarta buzele hidratate, culorile transparente, glossurile şi balsamurile de buze ce dau un aer feminin şi tineresc chipului. Însă un nou trend își face încet şi sigur loc: glitterul! Glitter-ul va fi foarte căutat şi în acest sezon, însă nu doar la machiajul ochilor! De acum buzele noastre vor atrage toate privirile! Tot ce trebuie să faci este să presari pe buze cu degetul puţin glitter deasupra unui gloss „lipicios” şi gata!

Sprâncenele

Continuăm şi în acest sezon cu moda sprâncenelor groase, pensate doar atât cât trebuie, fără a le subția sau a le modifica forma naturală. Acest look te va face să pari mai tânără și mai fresh. Dă-i creionului o vacanță şi încearcă un look natural dat de noua generație de vopsea BIO Henna Spa 100% naturală! Acesta nu încarcă inutil sprânceana, iar tu te vei simţi comod fără să trebuiască să le aranjezi zilnic având de ales din 7 nuanțe naturale perfect acordate la tonul părului tău!

Ochii

În acest sezon se poartă un machiaj al ochilor contrastant, în culori puternice: maro, vișiniu, negru în tehnica „smokey eye”, liniile de tuș colorate sau cele din glitter atât pe pleoapa superioară, cât şi pe cea inferioară, dar şi look-urile mai puţin îndrăznețe, dar extrem de cool compuse din ochi bine conturați cu extensii de gene dese şi scurte cu fire ultrasubțiri în tehnica Royal Russian Volume sau Hyper Volum.

Alisa Coroi, make-up artist

Vizualizări: 2,963

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: