Trump: "Cred că mă simt foarte bine". Ce simptome are!

Preşedintele american, Donald Trump, diagnosticat cu COVID-19, a afirmat vineri că el crede că se simte "foarte bine", într-o scurtă înregistrare video publicată în timp ce era transportat spre un spital de la periferia Washingtonului, notează AFP.

"Vreau să mulţumesc tuturor pentru sprijinul incredibil. Merg la spitalul Walter Reed. Cred că mă simt foarte bine, dar ne vom asigura că lucrurile merg cum trebuie", a spus el în mesajul video, adăugând că soţia lui, Melania, de asemenea testată pozitiv, se simte "foarte bine".

Președintele Statelor Unite ale Americii, diagnosticat cu COVID-19, a început terapia cu Remdesivir, anunță Casa Albă. Acesta a fost mutat la Centrul Medical Militar Național Walter Reed din Bethesda, Maryland, pentru următoarele zile. 

Medicii au făcut această solicitare, astfel încât Trump să poată primi îngrijiri imediate, dacă este necesar.

Mai mulți angajați, dar și jurnaliști acreditați la Casa Albă, au fost testați pozitiv și se așteaptă ca numărul acestora să crească. Principalul contracandidat al lui Trump la alegerile prezidențiale, Joe Biden, a anunțat că a fost testat negativ.

Alegerile prezidențiale în SUA au loc peste o lună, iar Trump va sta izolat în cea mai mare parte a campaniei electorale. Președintele SUA are 74 de ani și este în grupa de risc, principalele simptome la acesta fiind febra și tusea.

Vizualizări: 1,090

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: