Trupele Cargo şi Domino vor concerta la Târgu Jiu

Asociaţia Română de Reciclare (RoRec) înfiinţează la Târgu Jiu un centru de colectare deşeuri electrice şi electronice. Deschiderea centrului are loc vineri, 9 octombrie, punctul de colectare fiind situat în apropiere de magazinul Dedeman. Cu această ocazie, la Târgu Jiu vor concerta două formaţii foarte cunoscute publicului iubitor de muzică rock şi nu numai. Este vorba de Cargo şi Domino, care vor susţine recitaluri începând cu ora 20.00, în Piaţa Prefecturii.

Târgujienii vor avea la dispoziţie începând de vineri, 9 octombrie, un centru de colectare deşeuri electrice şi electronice chiar în oraşul lor. Asociaţia RoRec deschide acest punct de colectare în zona comercială a oraşului, lângă magazinul Dedeman. Potrivit RoRec, târgujienii care vin sâmbătă, 10 octombrie, cu orice aparat electric sau electrocasnic vechi sau defect primesc vouchere în valoare de 20 până la 40 de lei. De asemenea, cei care aduc deşeuri de această natură au şansa să participe la o tombolă ale cărei premii constau în cuptoare cu microunde, maşini de găurit sau aspiratoare.

Cetăţenii care au aparate de mari dimensiuni şi nu le pot transporta cu maşina personală pot apela la RoRec pentru transport. Evenimentul va fi marcat la Târgu Jiu şi de un super concert susţinut de Cargo şi Domino. Concertul este programat pentru vineri, 9 octombrie, în Piaţa Prefecturii. ”Asociaţia Română pentru Reciclare Rorec şi primăria Municipiului Târgu Jiu lansează centrul de colectare deşeuri de echipamente electrice şi electronice la Târgu Jiu, vineri, 9 octombrie, începând cu ora 11.30. Locaţia va fi pe strada Termocentralei, lângă magazinul Dedeman. Ziua se va încheia cu un concert, începând cu ora 20.00, la care vor participa trupele Cargo şi Domino, locul fiind Piaţa Prefecturii”, a spus Lavinia Truşcă, purtătorul de cuvânt al primăriei Târgu Jiu. 

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: