Tunaru, zburat de la şefia CE Turceni

Conducerea complexului va fi asigurată interimar de Marian Motocu, şeful Direcţiei Energie.

Eugen Tunaru va pierde astăzi şefia Complexului Energetic Turceni, susţin surse din Ministerul Economiei. Tunaru a fost doar o jumătate de an director general al CE Turceni, timp în care a reuşit să se remarce doar prin lipsa capacităţii de a lua decizii. Mai toţi directorii din subordinea sa se plângeau de faptul că Tunaru blochează pur şi simplu activitatea complexului energetic, fapt pentru care demiterea acestuia era aşteptată de ceva vreme.

Eliberarea din funcţie a lui Tunaru nu va aduce un alt director general în fruntea complexului, susţin aceleaşi surse. Directorul Direcţiei Energie, Marian Motocu, este cel desemnat de ministrul Adriean Videanu să asigure interimatul până la numirea directorului general. O funcţie cu care Motocu este obişnuit, el fiind interimarul de serviciu la CE Turceni. Marian Motocu a mai condus complexul energetic şi atunci când fostul director general Dumitru Cristea a fost suspendat din funcţie, cât şi pe perioada cât Tunaru a fost plecat în concediu.

Deşi angajaţii CE Turceni vorbeau încă de ieri despre faptul că Tunaru nu mai este director general, informaţia nu a fost confirmată oficial. Contactat telefonic, Eugen Tunaru a refuzat că facă vreun comentariu pe tema demiterii sale. Nici Motocu nu a vrut să spună prea multe înainte de a vedea ordinul de numire pe noua funcţie. „În momentul de faţă nu este nimic oficial, nu mi s-a comunicat nimic cu privire la numirea mea pe o altă funcţie, deocamdată deţin funcţia de director al Direcţiei Energie şi nu am cunoştinţă de schimbarea directorului general. Ca atare nu pot să fac alte declaraţii cu privire la probleme pe care nu le cunosc“, a fost declaraţia dată ieri de Marian Motocu.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: