UCB Târgu Jiu anunţă obiective îndrăzneţe la handbal

Directorul clubului sportiv universitar UCB Târgu Jiu, Virgil Popovici, a anunţat recent că echipa de handbal masculin va avea un obiectiv mai îndrăzneţ în sezonul viitor. Gorjenii vor să se claseze pe primele trei locuri şi să încerce chiar calificarea în Play-off-ul de promovare în Liga Zimbrilor.

UCB Târgu Jiu a anunţat deja că va face o serie de transferuri importante pentru noul sezon. În comunicatul transmis de directorul clubului universitar se precizează un obiectiv destul de îndrăzneţ. „Considerăm că prin aceste transferuri va fi realizabil obiectivul de performanţă stabilit pentru sezonul viitor, ocuparea unuia din locurile 1-3 și chiar participarea la Play-off-ul de promovare în Liga Zimbrilor”, se arată în comunicatul clubului unde se precizează că, la capitolul plecări, în afară de transferul căpitanului echipei, clubul sportiv nu a mai prelungit contractul celui de-al treilea portar, Dennis Băleanu, precum și jucătorului Robert Lisita. „Considerăm că echipa de handbal masculin a clubului nostru va arăta complet schimbată valoric, în sens pozitiv, fapt ce ne îndreptățește să credem într-un parcurs foarte bun, în viitorul sezon competițional”, se mai arată în comunicatul clubului, unde se precizează că s-a decis schimbarea modalității de premiere a jucătorilor, pentru motivarea acestora în îndeplinirea obiectivului de performanţă stabilit.

Handbaliștii universitari gorjeni continuă antrenamentele şi în această perioadă pentru că doar luna iulie este singura lună de vacanță, urmând apoi ca reunirea să aibă loc în perioada 1-15 august.

Vizualizări: 261

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: