UCB Târgu Jiu, meci la Sala Sporturilor cu Politehnica Timișoara

Echipa de handbal masculin a UCB Târgu Jiu are în acest week-end programat un meci dificil pe teren propriu şi va avea nevoie de sprijinul suporterilor. Handbaliştii pregătiţi de Adrian Gorun joacă duminică, cu începere de la ora 18.00, la Sala Sporturilor, cu Politehnica Timişoara.

Echipa UCB revine în Sala Sporturilor pentru meciul din acest week-end cu echipa a doua a celor de la Poli Timişoara, un meci greu pentru handbaliştii  Universității “Constantin Brâncuși”, pentru că formaţia bănăţeană rulează şi jucători ai primei echipe care evoluează în Liga Naţională. Cu toate că au în faţă un adversar incomod, jucătorii lui Adrian Gorun sunt decişi să obţină cea de-a treia victorie consecutivă, din actualul sezon al Diviziei A.

Meciul cu CSU Politehnica Timișoara este programat duminică, 13 octombrie, cu începere de la ora 18:00, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, iar accesul publicului la acest meci va fi liber.

Oficialii echipei antrenate de Adrian Gorun au precizat că jucătorii vor încerca să obțină victoria. “CSU Politehnica Timișoara este echipa a II-a a formației de prima ligă, cu jucători tineri, care fac antrenamente și chiar pot juca pentru formația care activează în Liga Națională. Chiar și în aceste condiții, cred că UCB are un un lot mai valoros decât echipa timișoreană. Noi trebuie să confirmăm forma bună prin care trecem. Prin victoria de la Sânnicolau Mare am demonstrat că avem jucători de calitate, iar echipa noastră va avea un cuvânt greu de spus în acest sezon competițional. Tot lotul este valid, avem un moral bun și țintim a treia victorie din acest sezon”, a declarat directorul sportiv al grupării gorjene, Robert Sakizlian.

Echipa UCB Târgu Jiu este pe locul al treilea în clasament după primele patru etape, cu 6 puncte, iar adversarul din etapa a cincea, CSU Poli Timișoara, ocupă locul 6, cu un singur punct după trei meciuri disputate.

Vizualizări: 504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: