S-a lansat filmul „Haita de acțiune”, cu Antonia și Bromania. Solista a dezvăluit că a folosit și o dublură

S-a lansat comedia poliţistă „Haita de acţiune” produsă de Bromania (Matei Dima) şi regizată de Vali Dobrogeanu. În film apare Antonia, care se află la primul său rol principal, solista mărturisind că a folosit o dublură pentru anumite scene.

„Haita de acţiune” a intrat în cinematografe începând cu data de 21 martie. Din distribuţie fac parte Matei Dima, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Anca Dinicu, Iulian Postelnicu, Alex Delea şi Elena Chiriac (foşti concurenţi Survivor România), Iancu Sterp și Alex Bogdan.

O prezentare a filmului a fost făcută de Matei Dima (Bromania): "Facem pasul spre acţiune. Producem un film acum intitulat Haita de acţiune, scris şi regizat de Vali Dobrogeanu. Este un proiect de suflet pentru mine, deoarece este un personaj pe care doresc să îl joc de mulţi ani şi acum am această ocazie.  Alături de mine, o veţi vedea pe Antonia, ea va fi partenera mea de la o secţie de poliţie, prietena mea cea mai bună şi membră fondatoare Haita de acţiune".

Denzel (Matei Dima) este poliţist la rutieră, însă el se visează în filmele americane şi îşi doreşte să rezolve cazuri complexe.  Oli (Antonia) este o poliţistă care are probleme cu nervii pentru că e sătulă de misoginismul din România şi Aurel (Vlad Brumaru), primul agent din departament de etnie romă.

Antonia, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară, a debutat cu această ocazie într-un rol principal pe marile ecrane. Recent, solista a acordat un interviu și a oferit detalii din culisele filmului. Vedeta a dezvăluit că există anumite scene în care a fost dublată, fiind vorba de niște acrobații destul de complicate. „Aproape 100%, însă au fost două faze în care nu am jucat eu. Niște acrobații. Acolo nu sunt eu. Nu că nu m-a lăsat, dar nu am avut timp suficient”, a declarat Antonia, potrivit Ego.ro.

„Dar în rest am filmat eu, și când am dat, și când am încasat. Ce, și ăsta este talent să știi să te prefaci când încasezi. A fost foarte mișto la filmări.

Am râs foarte mult pe platou și asta m-a ajutat foarte mult pentru că am avut chimie cu colegii mei. A contat foarte mult”, a dezvăluit artista, conform aceleiași surse.

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România dar iubita lui Alex Velea a arătat în acest film că nu se pricepe doar la muzică, ci și la actorie.

Galerie foto


Vizualizări: 1,189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: