UCB Târgu Jiu vrea să facă primul pas spre Liga Zimbrilor

UCB Târgu Jiu a debutat deja în play-off-ul de promovare în Liga Zimbrilor iar duminică suporterii universitarilor gorjeni pot să îi vadă la lucru la Sala Sporturilor. Handbaliștii revin în Sala Sporturilor după ce au disputat primul meci al anului în deplasare, și vor juca cu CSM Reșița.

La sfârșitul săptămânii este programat la Târgu Jiu primul meci al handbaliștilor de la UCB, pe teren propriu, în play-off-ul de promovare pentru Liga Zimbrilor. Adversarul din meciul programat duminică este CSM Reșița iar conducerea clubului face apel la suporteri să fie prezenți în număr cât mai mare. „Facem un apel către toți iubitorii handbalului universitar gorjean! Recent, echipa de handbal masculin a CS U  "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu a obținut o performanță extraordinară pentru sportul gorjean, calificarea în Play-off-ul de promovare în Liga Zimbrilor. Primul meci, pe teren propriu, va fi duminică, 12.02.2023, ora 18.00, in Sala Sporturilor din Târgu-Jiu:  CSU CB TG-JIU - CSM Reșița

Fiecare meci este important pentru că ne dorim să fim în primele 4 la sfârșitul acestui play-off.  Băieții noștri sunt pregătiți să debuteze, însă își doresc să vă aibă în tribune, pe toți cei care ne iubiți, ne apreciați și îndrăgiți handbalul masculin gorjean! Aportul suporterilor este important pentru orice sportiv”, a precizat directorul clubului, Virgil Popovici, cel care i-a invitat pe suporteri la meciul de duminică.

Intrarea este liberă iar conducerea universitarilor îi sfătuiește pe suporteri să aducă mai ales copii la sală pentru a-i apropia de acest sport.

Vizualizări: 335

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: