Ucis de un copac. Ionuţ, plâns de prieteni

Un tânăr de 24 de ani din Săuleşti, judeţul Gorj, a fost ucis luni de un copac aflat în cădere. Acesta era cu un prieten de 19 ani la tăiat de lemne. Bărbatul de 24 de ani a fost lovit de copac şi a rămas inconştient. Pe pagina de socializare a lui Ionuţ Văduva sunt zeci de mesaje de durere, semn că era un tânăr cu mulţi prieteni.

Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului s-a constatat că doi tineri de 19 şi 24 de ani, din comuna Săuleşti, au tăiat un copac, care a căzut accidental peste tânărul de 24 de ani. În urma impactului, tânărul a rămas inconştient, fiind transportat la domiciliu cu atelajul cu care au venit în pădure.

Un echipaj medical a constatat la domiciliu decesul lui Ionuţ Văduva. Poliţia face cercetări pentru ucidere din culpă.

Prietenii tânărului sunt devastaţi şi spun că este nedrept să mori la 24 de ani. „Mi-aş dori enorm să fie doar o glumă sau măcar un miracol. Îţi jur că nu te voi uita niciodată. Îmi va fi dor să mă cerţi, să îmi vorbeşti, îmi va fi dor de tine, sunt aşa distrusă, nu îmi vine să cred ce se întâmplă, nu mă gândeam niciodată la asta”, a scris o prietenă. „Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun, un exemplu pentru noi şi pentru restul oamenilor. Îmi pare nespus de rău. Cuvintele nu îşi au rostul, ai fost şi vei rămâne cel mai de treabă prieten”, este un alt mesaj. „Sincer să fiu, nu îmi găsesc cuvintele, încă nu pot să cred că ne-ai părăsit pe toţi. Pentru unii ai fost un bun prieten, pentru mine, chiar dacă erai cumnatul meu, mi-ai fost ca un frate şi m-ai tratat ca atare, acum eşti în dreapta lui Dumnezeu uitându-te la noi. O să ne lipseşti, fratele meu”, a scris cumnatul tânărului, alături de alte zeci de mesaje.

Vizualizări: 33,321

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: