Un adolescent de 13 ani a fost găsit mort în parc

Într-un incident tragic petrecut în Parcul Cosmos din Sectorul 2 al Bucureștiului, un adolescent în vârstă de 13 ani a fost găsit inconștient și ulterior a decedat. Evenimentul a avut loc în data de 16 octombrie 2023, și a șocat comunitatea locală.

Conform sursei, adolescentul se afla în parc împreună cu prietenii săi în momentul incidentului. Potrivit informațiilor inițiale, băiatul ar fi alergat în parc și ulterior s-a așezat pe o bancă pentru a se odihni, moment în care a consumat apă. În acel moment a leșinat. Părinții copilului au informat autoritățile că fiul lor suferea de sindromul QT LUNG, o afecțiune cardiacă ce afectează ritmul inimii.

La fața locului s-au deplasat atât polițiști cât și echipaje medicale care au încercat să resusciteze adolescentul. Cu toate acestea, eforturile acestora nu au avut succes, și tânărul a fost declarat decedat. De asemenea, pentru a stabili cauza exactă a decesului și circumstanțele în care acesta a avut loc, ancheta a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB.

Trupul neînsuflețit al adolescentului a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru a efectua o necropsie care să ofere mai multe informații despre cauza decesului.


 

Vizualizări: 3,272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: