Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un director din CE Oltenia riscă să fie acuzat de extremism

Noul director al Direcţiei Achiziţii din CE Oltenia, Ionuţ Daniel Dragomir, a postat pe pagina sa de facebook melodia "Ridică-te Gheorghe, Ridică-te Ioane!". În 2012, când politicianul Mihail Neamţu a recitat în public câteva versuri din poezia lui Radu Gyr - poet membru al Mişcării Legionare - a determinat o reacţie dură a Centrului pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului. Radu Gyr este şi autorul versurilor imnului neoficial al Mişcării Legionare, "Sfântă tinereţe legionară". 

Tânărul director din Complexul Oltenia a atras atenţia şi printr-o caricatură pe care a postat-o, cu comentariul "Prea tare".

Activitatea intensă a lui Dragomir pe pagina de socializare vine într-un moment în care liderii sindicali îi cer demisia, lui şi altor directori aduşi în ultimele luni din afara Complexului Energetic Oltenia.

Vizualizări: 7,601

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: