Un elev din Târgu Jiu, la „Chefi la cuţite”

Vasile Ungureanu, elev al Colegiului Economic „Virgil Madgearu”, din Târgu Jiu, a participat vineri la preselecţiile unui mare show, difuzat de Antena 1. Tânărul este pasionat de bucătărie, fiind acelaşi care a câştigat şi o bursă lunară oferită de renumitul chef Cezar Munteanu. Acum, Vasile speră să treacă de preselecţii şi să ajungă în competiţia „Chefi la cuţite”.

Vasile, sau Bogdan, cum îi spun prietenii, găteşte de mic copil şi întotdeauna şi-a dorit să participe la un concurs culinar. Pe plan local, Vasile a câştigat mai multe competiţii, printre ele numărându-se şi „Ucenic Chef”, concurs organizat anual de Colegiul Economic „Virgil Madgearu”. Pentru preselecţiile „Chefi la cuţite”, Vasile a gătit piept de raţă cu sos de portocale şi orez cu merişoare. „Preselecţiile au fost ok, au fost preselecţii vizuale. A trebuit să mă duc cu un preparat gata făcut de acasă şi acolo să-l montez. Fiind preselecţii, nu chefii au făcut parte din juriu, eu doar am prezentat preparatul, am răspuns la câteva întrebări şi atât. Până pe 15 iunie o să aflu dacă o să trec sau nu mai departe”, a mărturisit Vasile Ungureanu, elev pasionat de bucătărie.

Întrebat de ce îşi doreşte să apară în show-ul „Chefi la cuţite”, Vasile a spus că are multe de demonstrat. „Am văzut în sezonul trecut elevi de 17-18 ani şi am zis că de ce eu nu aş putea să particip, şi asta m-a împins să fac o încercare, să le arăt celor care mă subapreciază că fac o greşeală şi că nu ar trebui să mă critice. Nu în ultimul rând, particip pentru că nu am ce pierde, este o experienţă unică pentru mine”, a mai spus Vasile Ungureanu.

Show-ul televizat de Antena 1, „Chefi la cuţite” îi aduce în prim plan pe chef Scărlătescu, chef Bontea şi chef Dumitrescu.

Vizualizări: 9,020

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: