Un fost prefect de Gorj face lobby pentru partidul lui Ponta

Viorel Caragea susține că un fost prefect de Gorj are discuții cu primarii pentru a se alătura noului partid al lui Victor Ponta. Fostul premier a spus că va anunța în septembrie partidul la care va merge, dar terenul este pregătit de pe acum.

Caragea nu a vrut să spună dacă se referă la fostul prefect Văcaru, acum deputat PSD, sau la fostul prefect Teodorescu, în prezent funcționar public care nu poate face politică. „Nu infirm, nu confirm. Poate amândoi”, a spus Caragea la un post de radio, adâncind astfel misterul.

Alin Văcaru a spus că Ponta nu are niciun partid, deci nu poate să facă lobby pentru el. Deputatul îl ironizează pe Caragea, despre care spune că a devenit oracolul de la Preajba. Văcaru a mai spus că Ponta este „un om iubit de primarii din toată țara” și că 80% din rezultatul alegerilor parlamentare, de anul trecut, se datorează fostei guvernări Ponta.

Primarii au păreri împărțite despre Victor Ponta. Primarul din Slivilești, Sorin Bucurescu, crede că este corect ca Ponta să spună lucrurilor pe nume și să plece la alt partid. „Partidul a fost corect cu Victor Ponta. Cel puțin la noi, la Gorj, unde a fost votat de fiecare dată. Victor Ponta l-a ales pe Liviu Dragnea, trebuia să defileze cu el la bine și la greu. E normal și firesc ca Alin Văcaru să-l ajute pe Victor Ponta, pentru că datorită lui a ajuns deputat. Pe mine nu m-a sunat, eu nu sprijin acest proiect al lui Victor Ponta”, a spus Bucurescu.

Și primarul de la Polovragi, Gheorghe Epure, a spus că nu a fost contactat de nimeni, dar spune că nu îl prea interesează politica acum, decât în măsura în care are un beneficiu pentru comunitate.

Vizualizări: 2,974

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: