Un jucător exclus din lotul FCU Craiova

Chiar dacă nu are încă antrenor, formația patronată de Adrian Mititelu a început curățenia în lot. Gabi Enache nu se mai pregătește de aproape două săptămâni cu prima echipă, iar ProSport scrie că acesta a fost trimis în programul echipei a doua.

Gabi Eanche a fost adus în Bănie și prezentat oficial pe data de 22 decembrie 2021, dar nu a putut să fie legitimat de olteni din cauza unei interdicții primită de aceștia la transferuri. Ulterior, Enache a început campionatul ca titular sub mandatul lui Marius Croitoru, dar evoluțiile acestuia au fost ridicole, conform sursei citate care scrie că și în acest campionat Gabi Enache a mai primit unele șanse să joace, la fel și în Cupa României, dar evoluțiile sale au fost la fel de slabe.

Acum, șefii lui FCU au decis până la urmă să transfere un alt fundaș dreapta, Alex Vodă, 24 de ani, jucător cu 31 de meciuri în prima ligă iar Enache a fost scos din programul primei echipe și, de aproape două săptămâni, fundașul dreapta în vârstă de 32 de ani se prezintă la echipa a doua. Deși iese o dată cu aceștia la antrenament acesta se pregătește separat pentru că susține că are probleme la tendon și preferă să facă antrenamente ușoare.

Vizualizări: 6,007

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: