Foștii panduri de la Buzău, cu gândul la promovare

Victoria din ultima etapă obținută în fața echipei ACS Viitorul Târgu Jiu a descătușat jucătorii celor de la Gloria Buzău. Doi dintre ei au jucat la Târgu Jiu, pentru Pandurii, și spun că acesta este cel mai bun moment al sezonului.

Gloria Buzău a urcat pe locurile de play-off în urma succesului înregistrat duminică, în meciul cu ACS Viitorul Târgu Jiu, scor 3-1. A fost o bucurie foarte mare la finalul meciului, lucru remarcat și de Adrian Mihalcea printre altele, dar și jucătorii au afirmat că au prins încredere în urma victoriei.

Fotbaliștii Gloriei Buzău au vorbit la superlativ după victoria cu ACS Viitorul spunând că pot îndeplini obiectivul calificării în play-off, iar apoi să lupte pentru promovare. ”Ne bucurăm că am luat trei puncte, nu conta cine marca, trebuia să luăm cele trei puncte, trebuia să fie victorie, să ajungem pe loc de play-off. Am ajuns acolo, ne bucurăm că suntem în primele șase, sperăm doar în sus să mergem de acum înainte. E o oarecare presiune, e normal când vrei să promovezi, e clar că e presiune. Cred că ducem la presiune și ne bucurăm că am luat trei puncte, am simțit oamenii, suporterii alături de noi, ne bucurăm. Știm că nu am avut rezultatele dorite, dar sperăm să mergem doar în sus”, a spus după meci fostul pandur Valentin Munteanu, completat și de Andrei Blejdea, și el fost golgheter la Pandurii: ”Trei puncte extrem de importante, am urcat pe loc de play-off, e descătușare. Am pierdut puncte importante cu echipele de jos și nu ne mai permitem să facem pași greșiți”.

Cele trei goluri marcate în meciul cu formația lui Florin Stîngă îi fac să spere chiar și la un rezultat pozitiv în etapa care vine în Liga 2, a 14-a, cu Unirea Dej, în deplasare.

Vizualizări: 400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: