FCU Craiova, așteptată joi la Târgu Jiu

Un meci din Cupa României între două echipe de Liga 1  este programat să se dispute joi după-amiază la Târgu Jiu. Stadionul Municipal din localitate va găzdui partida dintre FCU Craiova și FC Voluntari, cu începere de la ora 16:00.

Stadionul Municipal din Târgu Jiu va fi din nou gazda unui meci între echipe de primă ligă, de această dată în cealaltă competiție intercluburi, Cupa României. FCU Craiova – FC Voluntari, meci din etapa a doua a grupelor cupei, este programat cu începere de la ora 16:00. Formația olteană s-a simțit bine pe arena de la Târgu Jiu unde a mai jucat trei meciuri, programate pe teren propriu, în vara acestui an și a decis să revină.

Și la acest meci se așteaptă ca numărul suporterilor craiovenilor să fie destul de mare iar forțele de ordine sunt pregătite pentru a asigura buna desfășurare a jocului. Jandarmii gorjeni au efectuat deja o serie de simulări în stadion în cursul săptămânii trecute, după ce patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a anunțat că meciul se va juca la Târgu Jiu.

La ultimul meci al celor de la FCU disputat la Târgu Jiu a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pe teren, în zona peluzei oaspeților, pentru a calma galeria celor de la Rapid care a rupt scaune din plastic și le-a aruncat pe teren.

Între timp FCU Craiova a trimis la Târgu Jiu scaune albastre pentru a completa pe cele lipsă din peluză dar și specialiști care să le monteze.

Galerie foto




Vizualizări: 543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: