Veste surprinzătoare pentru Universitatea Craiova

Atacantul bosniac al oltenilor, Elvir Koljic, a suferit o accidentare destul de gravă la începutul lunii septembrie. Acum, Elvir Koljic are  vești bune pentru Mirel Rădoi pentru că ar putea reveni în curând la antrenamente.

Atacantul bosniac al Universităţii Craiova, Elvir Koljic, s-a accidentat în partida cu Hermannstadt, de la Mediaş, din etapa a 8-a a din Superliga. Koljic s-a ales cu o ruptură de ligamente la piciorul drept și nu și-a mai putut ajuta echipa vreme de două luni. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani spune că ar putea reveni în curând în lotul oltenilor. Conform gsp.ro  atacantul va fi apt pentru manșa a doua a derby-ului cu FCU Craiova.

Sursa citată notează că Elvir Koljic se accidentase la tendonul aductorului drept, dar, pentru a evita un dezechilibru muscular, le-a cerut medicilor să îl opereze și la celălalt. Intervenția a constat într-o tenotomie bilaterală a mușchilor aductori. Asta înseamnă că medicii au secționat tendonul mușchiului aductor lung la ambele coapse și au reatașat tendonul de mușchi. În cazul în care nu s-ar fi intervenit la ambele picioare, atacantul bosniac al Universității Craiova ar fi rămas cu un dezechilibru muscular.

Transferat în urmă cu 4 ani de Universitatea Craiova, Elvir Koljic s-a confruntat cu probleme medicale grave în fiecare sezon.

Vizualizări: 3,702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: