Un jurat de la Vocea României, ajutat de Chat GPT să fie ales de un concurent!

La ediția de vineri seara a emisiunii Vocea României, a avut loc ultima rundă de audiții pe nevăzute, sezonul 11. A fost  ultima dată când conurenții au avut șansa să ajungă în echipele celor cinci antrenori, Smiley, Theo Rose și Horia Brenciu, Irina Rimes și Tudor Chirilă.

Pe 27 octombrie, concurenții de la Vocea României 2023, sezonul 11, au avut ultima șansă să ajungă în echipe. A fost ultima seară a audițiilor pe nevăzute, iar antrenorii au făcut tot posibilul să-i atragă pe cei mai buni. Unul dintre concurenți a întors toate cele 5 scaune, iar antrenorii vor apela la diferite tertipuri pentru a-l atrage.

Raul Nica, ultimul concurent din audițiile pe nevăzute, a făcut senzație pe scena „Vocea României” și a întors toate cele patru scaune.

Raul Nica are 16 ani și vine din Arad. După ce a cochetat cu un număr mare de sporturi, s-a îndreptat spre muzică, începând să cânte piese bisericești. Acesta cânta la înmormântări sau la slujbe, chiar și pe stradă, iar, la nunți, cânta alături de preot.

​„Trăiesc pentru muzică și voi trăi mereu. Cel mai mare vis al meu este să ajung să cânt în fața unui stadion plin de oameni și să îi văd cum cântă piesele compuse de mine”, a spus acesta. Raul a ales piesa ”Blow” și s-au întors toate scaunele.  

„Eu am uitat să apăs pe buton. M-am întors, am ieșit de pe scaun, am început să dansez și am apăsat la final. Eu m-am întors prima, de fapt”, a spus Irina. „Mi-a plăcut acuratețea cu care a cântat. Ai cântat corect”, a continuat Horia.

„Mi-a plăcut că a fost crud, a fost adevărat, autentic”, a spus Smiley.

Tudor Chirilă a fost autentic și a încercat să îl convingă să vină în echipa lui, cu un mesaj creat de Inteligența Artificială, reușind, totodată, să îl convingă să vină în echipa sa.

Tudor Chirilă a apelat la inteligența artificială pentru a-l convinge pe concurent să facă parte din echipa lui.

„Risc să te pierd, poate nu o să vii la mine cu chestia asta. Trăim în lumea Inteligenței Artificiale? Fiți atenți, astăzi stăteam în cabină, am intrat pe chatgpt și zic: te rog frumos să-mi faci un discurs pentru că vreau foarte mult să câștig un concurent. Vreau să spun atât: ăsta e un discurs pe care l-a scris inteligența artificială. Cred că emoția este ultimul lucru pe care AI îl va putea reproduce”, a spus Chirilă.

Totuși textul pe care Chat GPT l-a scris pentru juratul de la Vocea României a fost unul emoționant și chiar l-a convins pe tânărul de doar 16 ani să Îl aleagă pe Tudor Chirilă.

Vizualizări: 1,614

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: