„Nuntă pe bani”, de Mircea Bravo, primul loc în box office!

La doar o săptămână de la lansarea sa în cinematografe, „Nuntă pe bani”, filmul lui Mircea Bravo ocupă primul loc în box office-ul românesc. Comedia cu Mircea Popa şi Alexandra Spătărelu în rolurile principale a adus peste 101.000 de români în sălile de cinema din întreaga ţară.

Biletele vândute în presale au fost în jur de 38.000, se arată într-un comunicat transmis de organizatori.

Din distribuţia filmului fac parte Alexandra Spătărelu (protagonistă), tanti Lenuţa - Bunica din Chinteni, Elena Ivanca, Adrian Cucu, Bob Rădulescu (cunoscut în online ca Haurenţiu) Ionuţ Rusu, Dan Chiorean. De asemenea în film apare solista Carmen Chindriş, alături de Taraful Rutenilor.

Mircea Bravo se află la cel de-al doilea film al său, după ce anul trecut a debutat cu producţia „Mirciulică”,însă vloggerul a anunţat că deja a filmat şi al treilea film, intitulat „Moartea în vacanţă”, care va apărea anul viitor.

În semn de mulţumire, Mircea Bravo a făcut un video alături de Bunica şi Alexandra Spătărelu, spunând: „Vă mulţumim, oameni frumoşi. Sunteţi cea mai tare comunitate! Peste 100.000 de oameni au mers la cinema să vadă filmul Nuntă pe bani.

Noi v-am invitat la cinema, iar 100.000 dintre voi aţi decis să vă ridicaţi din pat, să cumpăraţi bilet şi să aveţi încredere în noi. Vă recomandăm în continuare să veniţi la cinema, să aveţi parte de 96 de minute de relaxare şi stare de bine”.

Vizualizări: 1,066

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: