Festival gastronomic la Târgu Jiu

Se anunță un festival gastronomic cu totul deosebit în weekend la Târgu Jiu. Gurmanzii, dar și pofticioșii dornici să încerce și să savureze preparate din bucătăria internațională sunt așteptați în perioada 26-29 octombrie în Piața Prefecturii din Târgu Jiu. 

Pleșcăviță, preparate mexicane și texane dar și pizza italiană, sunt doar câteva din bunătățile pregătite la Târgu-Jiu "Așteptăm toți pofticioșii în Piața Pefecturii din Târgu-Jiu, să se bucure de deliciile culinare pregătite la eStrada Food Festival. Food truck-uri din toată țara vor pregăti o mulțime de bunătăți: burgeri, preparate mexicane, pizza autentic italiană, plescăviță, specialități din bucătăria texana și mediteraniana, plus multe alte deserturi savuroase: churos, clătite, bubble waffe, gogoși, kurtos și multă înghețată cremoasă", anunță organizatorii. 

Cei care vor participa la eveniment vor avea parte de un cooking show, în timp ce un DJ se va ocupa să întrețină atmosfera. Organizatorii au pregătit surprize și pentru copii.

Vizualizări: 3,211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: