Un liceu din Târgu Jiu oferă meditații gratuite

Profesorii unui liceu din Târgu Jiu pregătesc gratuit elevii de gimnaziu care doresc să studieze la această unitate de învăţământ. Se întâmplă la Liceul de Arte “Constantin Brăiloiu”, acolo unde pregătirea viitorilor elevi a început de sâmbătă.

Este deja al cincilea an de când profesorii de la Liceul de Arte îşi pregătesc viitorii elevi ca să treacă cu brio probele de aptitudini. Pregătirile sunt gratuite şi se fac în fiecare zi de sâmbătă, în perioada 1 februarie - 9 mai, între orele 9.00-11.00.

"Sâmbătă a fost prima zi de pregătire şi am avut elevi. Au venit 10 la Arte vizuale, 7 la Teatru, 2 la Muzică şi 5 la Studii teoretice. Noi aşteptăm să vină şi mai mulţi, pentru că la admitere avem cam doi elevi pe loc. Suntem la început, dar pe parcurs numărul acestora va creşte", a precizat Daria Haidău, directorul Liceului de Arte “Constantin Brăiloiu”.

Pregătiri gratuite se fac la specializările Arhitectură, Arte plastice, Canto popular, Canto clasic, Studii teoretice, Secția instrumentală și Arta actorului.

Vizualizări: 5,220

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: