Campionat Naţional de Karate la Târgu Jiu

Municipiul Târgu Jiu va fi gazda Campionatului Național de Karate Kyokushin, competiţie care va avea loc în luna noiembrie. Evenimentul va fi primul de acest gen organizat cu sprijinul Federației Internaționale de Karate (IFK) în municipiul reședință al județului Gorj.

Municipiul Târgu Jiu va găzdui anul acesta Campionatul Național de Karate Kyokushin. Întrecerea va fi  găzduită de Sala Sporturilor din Târgu Jiu în luna noiembrie.

La întrecerile care vor avea loc la Târgu Jiu vor lua parte luptători legitimați din toată țara care vor ataca titlurile de campioni pe mai multe categorii. Acesta este primul eveniment de acest gen organizat cu sprijinul Federației Internaționale de Karate (IFK) în Municipiul Târgu Jiu. Organizatorul local al  întrecerilor de la Târgu Jiu  este Brandt Dojo Târgu Jiu, club care ar e foarte mulţi sportivi legitimaţi.

Sportivii de la Brandt Dojo Târgu Jiu s-au întors anul trecut cu 66 de medalii de aceeași competiție care a fost organizată la Sibiu. Principala atracție a întrecerii de la Târgu Jiu o vor constitui luptele la adulți, ştiut fiind că este un sport full contact, iar în Kyokushin adulții luptă fără echipament de protecție.

Vizualizări: 1,480

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: