Un nou an fără fasole și cârnați

Târgujienii nu vor avea nici anul acesta parte de mult vestita fasole cu cârnați, de Ziua Națională. Pandemia a anulat evenimentul, iar manifestările legate de 1 Decembrie vor fi mai restrânse. O paradă militară va avea loc doar în cazul în care situația privind pandemia va permite acest lucru.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că a purtat discuții cu președintele Consiliului Județean Gorj, dar și cu prefectul județului, afirmând că o decizie în ceea ce privește manifestările încă nu a fost luată, dar un lucru este cert: fără fasole cu ciolan!

”Vom lua o decizie în ceea ce privește manifestare de pe data de 1 Decembrie în funcție de restricțiile ce vor fi impuse la acel moment. Am purtat mai multe discuții și am decis să mai așteptăm puțin în luarea deciziei finale. Dacă nu putem să avem o paradă militară, vom face o mică festivitate. Nu avem o altă variantă. Vom proceda exact ca și anul trecut. În schimb, excludem masa cu fasole,  indiferent de situație. Nu doresc să fac o discriminare între vaccinați și nevaccinați”, a spus Marcel Romanescu.  

Primăria Târgu Jiu a început amenajarea orașului pentru sărbătorile de iarnă.

Vizualizări: 1,704

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: