Un nou concert Stradivarius, lângă Coloana fără Sfârșit

Clubul Rotary din Târgu Jiu, împreună cu Asociația pentru Democrație Educație Respect, organizează în 10 iulie 2022, ora 20:00, in Parcul Coloanei fără Șfârșit din Târgu Jiu-Turneul Stradivarius 2022-Paganini Magic. Organizatorii anunță că își doresc să se implice și în sprijinirea artiștilor din Ucraina. 

"Turneul Internațional Stradivarius a ajuns la ediția a XV-a. În fiecare an, violonistul Alexandru Tomescu, liderul acestui proiect, duce în toate regiunile țării sunetul celei mai bune muzici, acompaniat de Vioara STRADIVARIUS Elder-Voicu-Obiect de Patrimoniu Național, Categoria Tezaur, cele mai frumoase povești, mai ales către tineri

și copii și, totodată, crede în angajamente pe termen lung, în întâlniri care rezistă timpului și își dezvoltă adevărata valoare,

asemeni muzicii.

De 15 ani, Turneul Internațional Stradivarius înseamă o serie de experiențe frumoase, o colecție unică de muzică, de întâlniri memorabile cu tinerii și poveștile lor care ne conectează la viitor.

Ediția a XV-a- 2022- a Turneului Stradivarius propune publicului, prin campania de interes public, să se implice și să acționeze în sprijinul tinerilor artiști ucrainieni afectați de război. Pacea și Libertatea nu sunt gratis în Ucraina. Imaginea războiului înfăţişând femei şi copii plângând în staţiile de metrou din Kiev, care s-au adăpostit acolo pentru a se feri de bombele ruseşti sau mame și copii refugiați în lumea largă, înseamnă sacrificiul suprem pentru valorile democrației și libertății", transmite Clubul Rotary într-un comunicat de presă. 

Vizualizări: 997

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: