Un polițist aflat în timpul liber a prins un hoț. Cum a intervenit!

Un tânăr polițist din Târgu Jiu a devenit erou pentru o femeie din municipiu. Deși se afla în timpul liber, agentul, în vârstă de 32 de ani, nu a rămas indiferent când a auzit strigătele disperate ale unei femei. Aceasta a cerut ajutor după ce un bărbat îi furase geanta. Polițistul a intervenit imediat și a reușit să prindă tâlharul, apoi și-a chemat coleii la fața locului.

Polițistul a auzit strigătele femeii în timp ce se afla în curte. „De îndată, polițistul a ieșit afară și a constatat că o vecină fusese deposedată, prin violență, de poșetă, de către o persoană necunoscută de sex masculin, care fugise cu geanta femeii. Colegul nostru a pornit în urmărirea bărbatul și a reușit să-l prindă și să-l imobilizeze, până la sosirea polițiștilor de siguranță publică, care l-au condus la sediul poliției”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Tâlharul a fost dus la Poliție, iar femeii i-a fost restituită geanta. “Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul de 47 de ani, din Târgu Jiu, ar fi exercitat acte de violență asupra victimei și i-ar fi smuls poșeta, în care femeia avea un portofel cu bani, documente și alte obiecte personale. Femeia de 40 de ani, din localitate, care se deplasa pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, spre serviciu, victimă a infracțiunii de tâlhărie, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar geanta i-a fost restituită de către polițiști. Polițistul erou este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”, Câmpina, promoția 2012 și a fost repartizat să-și desfășoare activitatea la IPJ Caraș Severin, până în anul 2016, când s-a transferat la IPJ Gorj, ca ajutor de șef de post în cadrul Postului de Poliție Ciuperceni”, au mai transmis cei de la IPJ Gorj.

Evenimentul este cercetat în cadrul unui dosar penal pentru de tâlhărie.

Vizualizări: 1,585

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: