Un polițist din Gorj aleargă pentru copiii cu autism. Și tu îi poți ajuta!

Aleargă pentru copiii cu autism! Ovidiu Niculescu, polițist în cadrul Serviciului Criminalistic al IPJ Gorj, va participa în luna septembrie, la ediția a VII-a a evenimentului Autism 24h. Niculescu va participa, împreună cu alți colegi din țară, și va reprezenta echipa IPA România. Toți cei care doresc să pună umărul la acțiunea organizată de echipa Autism 24h o pot face donând. Banii vor ajunge la copiii diagnosticați cu această afecțiune.

Accesând site-ul www.autism24h.ro se pot „cumpăra” kilometri. Practic, donatorul cumpără cu o sumă de bani o distanță pe care maratoniștii o vor alerga voluntar. Până în momentul de față, pentru Ovidiu Niculescu au fost cumpărați 53 de kilometri.

„Împreună putem aduce un strop de bucurie în viața acestor micuți! Orice gest mărunt, de omenie, naște un zâmbet în plus”, este mesajul transmis de polițist pe pagina sa de Facebook.

Cu o donație de 30 de lei se pot cumpăra 3 kilometri, cu una de 60 de lei, 6 kilometri, iar contra uneia de 100 de lei, maratonistul  va alerga 10 kilometri. Cea mai mare sumă pe care donatorii pot să o ofere în sprijinul copiilor cu autism este de 1000 de lei. Pentru această sumă, cel înscris la maraton va trebui să alerge 100 de kilometri.

La ediția a VII-a a evenimentului Autism 24h, maratoniștii își vor da întâlnire pe 10 și 11 septembrie 2022, în stațiunea Mamaia, și vor alerga pe malul apei.

Galerie foto


Vizualizări: 2,229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: