Reprezentant Drumuri Naționale: „Drumarii nu sunt gunoieri, lumea trebuie să înțeleagă asta!”

 Parcările și marginile drumurilor sunt pline de gunoaie. Se vede cu ochiul liber, iar încercarea drumarilor de a curăța aceste zone se dovedește a fi o muncă grea. „Colegii noștri, în loc să vină să pună un indicator rutier stau să strângă gunoiul, că altfel apar pozele pe Facebook: uite, nesimțiții, nu fac nimic!”, a afirmat Cristi Tudor, reprezentant al Drumurilor Naționale.

Nu de puține ori, gunoiul înșirat prin parcări sau pe marginea șoselelor nu provine doar de la grătare sau popasuri făcute de cetățeni, ci din saci aduși chiar de acasă. 

„Din păcate nu găsim doar în locurile de parcare, în locurile de campare, nu, se opresc pe marginea drumului, fac un grătar și lasă o mizerie de nedescris. Mai vin câinii sau animalele sălbatice, împrăștie tot ce este acolo... Cineva ne acuza că nu golim tomberoanele. Vă spun că le golim, dar nu facem față. Acasă, când ai coșul de gunoi plin, arunci pe lângă sau pui în altă pungă?! Ai găsit coșul plin, îți păstrezi punga de gunoi în mașină și o arunci la următoarea parcare. Și întâmpinăm în continuare mari probleme cu gunoiul adus de acasă. Se vede că este de acasă pentru că nu merge nimeni cu sac de 120 de litri, plin cu gunoi, în mașină (...) Colegii noștri, în loc să vină, să vă pună un indicator rutier, stau să strângă gunoiul, că altfel apar pozele pe Facebook: uite, nesimțiții, nu fac nimic! Noi nu suntem gunoieri, deci, drumarii nu sunt gunoieri, lumea trebuie să înțeleagă asta”, a declarat Cristi Tudor, reprezentant Drumuri Naționale, la 1 Plus TV.

Vizualizări: 723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: