Un primar din Gorj a „divorțat” de PSD printr-un fax

Un primar cu ștate vechi nu își mai dorește să rămână la primărie. Este vorba de edilul din Tismana, Marian Slivilescu. Primarul a anunțat deja partidul, prin fax, să nu îl mai sune pentru că este decis să nu mai candideze la primărie în acest an și își dorește să se întoarcă la catedră. Vestea nu a fost primită cu prea multă bucurie de șefii din PSD. „Cred că partidul merita un pic mai mult respect”, a exclamat social-democratul Gabriel Giorgi.

La finalul a două mandate în fruntea Primăriei Tismana, Marian Slivilescu a găsit o metodă mai puțin obișnuită prin care să-și anunțe șefii că nu mai vrea în PSD și nici nu mai vrea să candideze la primărie: prin fax. „Domnul Slivilescu a fost prima opțiune la Tismana. Săptămâna trecută a trimis, prin fax, la sediu o hârtie în care spunea că vrea să se retragă din politică, să se întoarcă la catedră. Cine citește hârtia respectivă va vedea că dumnealui spune că nu mai vrea să mai fie contactat pentru că nu vrea să mai facă politică. Exact așa scrie! Zice că nu mai vrea să fie contactat din punct de vedere politic de nimeni. E hârtia scrisă, semnată și ștampilată de dumnealui”, a declarat social-democratul Gabriel Giorgi, la Radio Infinit.

Vestea i-a surprins pe cei din PSD care îl suspectează pe edilul din Tismana că ar avea în plan să candideze din partea adversarilor de la PNL. Giorgi i-a reproșat primarului că nu a dat dovadă de prea mult respect pentru partid prin modul în care a făcut anunțul retragerii: „Totuși, ținând cont că PSD l-a respectat pe dumnealui ca persoană, ca primar, și i-a dat tot sprijinul de-a lungul celor două mandate, începând cu 2012, cred că merita un pic mai mult respect din partea domnului primar sau să aibă tăria de caracter, dacă se duce spre altă formațiune politică, să spună clar: Bă, nu vreau, m-am înțeles cu ăia, și gata! Nu să trimiți hârtie: Să nu mă contactați din punct de vedere politic! Discutăm orice și apoi aflăm că a avut întâlniri cu PNL! Avem și noi informații și știm ce se întâmplă, dar toate la timpul lor. Nu mi se pare normal să fii tratat cu respect și tu să vii și să ne minți în față”.

PSD Gorj și-a revenit repede din șoc și joi a anunțat candidatul la Tismana, pe omul de afaceri Petre Remetea, care a fost în trecut viceprimarul localității. (A.A.)

Vizualizări: 3,515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: