Un primar din Gorj a revenit la muncă după izolare

Primarul dintr-o comună din Gorj a revenit la serviciu după ce a stat două săptămâni în izolare. Vorbim de Ilie Petroi, primarul din comuna Aninoasa, care a fost reclamat că ar fi intrat în contact cu persoane aflate în izolare atunci când le ducea alimente.

Cei de la Direcția de Sănătate Publică Gorj au decis să-l plaseze pe primar în izolare la domiciliu, mai alea că în Aninoasa a fost confirmat și un caz de COVID 19. Ilie Petroi s-a conformat și a stat 14 zile departe de primărie. ”Acum opt zile au ieșit din izolare acele persoane cu care se presupune că am intrat în contact și acum mi s-a terminat și mie izolarea, iar de ieri am revenit la serviciu. În această perioadă viceprimarul a fost cel care a coordonat activitatea, iar eu am răspuns cetățenilor la telefon și am încercat să le rezolv din probleme de la distanță”, a precizat Ilie Petroi, primarul din Aninoasa.

Petroi susține că nu a avut timp să se plictisească și a petrecut timp de calitate cu familia. ”Nu a fost greu, pentru că eu am patru copii și cu ei nu ai cum să te plictisești. Mereu găsești câte ceva de făcut prin gospodărie cu soția cu mama. Au fost și sărbătorile și totul a fost bine. În felul acesta am stat și eu mai mult timp cu familia, că atunci când eram la primărie nu prea aveam cum”.

Vizualizări: 1,299

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: