Un român celebru în Marea Britanie a murit din cauza cocainei

Victor Spirescu, primul român ajuns în Marea Britanie după ridicarea restricțiilor de muncă din 2014, a murit într-un accident de mașină care a fost cauzat de consumul de droguri. Asta este concluzia anchetei făcută după accidentul din ianuarie în care a murit sibianul de 33 e ani.

Spirescu conducea un Mitsubishi Galant negru, iar prietenul său Eugen Condurache se afla la scaunul pasagerului. Cei doi plecaseră să cumpere țigări. Pe drum, Spirescu i-a spus că îi va arăta o manevră prin care să rotească mașina la 360 de grade. Mașina s-a răsturnat de câteva ori și s-a izbit de arbuștii de pe marginea drumului. 

Șoferul a condus cu o viteză de 160 de km/h și nu purta centură de siguranță. Spirescu a fost aruncat afară din mașină și a murit la scurtă vreme după aceea, suferind fracturi multiple. Pasagerul a suferit răni minore și a povestit poliției ce s-a întâmplat. 

Un pieton care se afla în preajmă a contactat imediat serviciile de urgență, care au constatat ulterior că Spirescu decedase la locul accidentului.

Victor Spirescu, cunoscut drept primul roman care a “invadat” Marea Britanie, pe 1 ianuarie 2014, s-a declarat dezamagit de viata pe care o duce si i-a sfatuit pe romani sa nu emigreze in Regatul Unit. 

Spirescu a mai spus ca strange bani pentru a se intoarce in Romania si pentru a trai o viata frumoasa. “Vreau sa infiintez o companie de constructii. Daca nu, ma intorc si voi trai ca un rege. Vreau sa traiesc in satul meu, sa-mi fac o casa”, a mai spus sibianul cu trei ani înainte de a muri. Acesta a dat numeroase interviuri în presa din Marea Britanie, fiind singurul român ajuns la Londra pe 1 ianuarie 2014, când presa britanică se aștepta la un val de migranți. (A.A.)

Vizualizări: 4,108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: