Barman român, bătut de patru golani italieni

Un român a fost bătut într-un bar aflat la periferia Romei, la care lucrează. Barmanul voia să servească o femeie cu dizabilități, dar cei patru s-au enervat că nu au fost ei serviți primii. Agresorii fac parte din clanul mafiot Casamonica, o organizație criminală care controlează zona Castelli Romani. 

Incidentul s-a petrecut în aprilie la periferia Romei, la “Roxy Bar”, dar acum primarul Romei a vizitat victimele, pentru a se interesa de starea lor. Tânăra cu dizabilități a fost și ea bătută cu o curea, iar unul dintre agresori i-a rupt ochelarii. Tânăra, cât și românul care lucrează ca barman, au fost spitalizați pentru câteva zile.

Doi dintre agresori, Antonio Casamonica și Alfredo Di Silvio, s-au predat singuri la poliție, iar Vincenzo și Enrico Di Silvio au fost arestați.

”Nu sunt speriată, nu am fost niciodată. Soțul meu se simte bine acum, nu avem nimic împotriva nimănui, dar cine se comportă într-un asemenea hal trebuie să plătească.  Singurul lucru corect care poate fi făcut în acest caz este să suni la poliție și să reclami agresiunea”, a declarat sotia barmanului agresat pentru presa italiană. (A.A.)

Vizualizări: 789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: