Adolescent bătut în Marea Britanie pentru că este român

Un adolescent care învață în Marea Britanie a fost bătut în parc de un grup de colegi, pe motivul că este român. Tatăl băiatului, Cătălin Ciprian Pasăre, a spus întreaga poveste pe pagina de socializare. "Cum este posibil să îți trimiți copilul la o școală să studieze, în Anglia, și să ți-l aducă poliția acasă, aproape leșinat și plin de sânge???", a scris tatăl furios.

Nu mai puțin de șapte tineri i-au bătut fiul. "Fiul meu,  după ce a ieșit de la liceu... a fost așteptat în parc de 7 băieți englezi, au vazut că nu este nimeni în apropiere în părculeț și a fost luat în pumni și în picioare, până când l-au lăsat întins pe jos. Salvarea lui a fost o doamnă care tocmai trecea prin parc în acel moment, l-a luat de jos și a sunat Poliția", a explicat tatăl adolescentului.

Cătălin Ciprian Pasăre a spus că rasismul a stat la baza agresiunii, pentru că și în timpul mesei de prânz băieții au aruncat cu lapte în fiul său. "Atunci băiatul le-a zis frumos să nu mai arunce și ei au început să râdă. Atunci un alt băiat i-a zis să îi lase în pace că s-au luat și de el cu ceva timp în urma și s-au bătut în vacanță, din cauză că nu suportă străinii. Băiatul meu și-a văzut liniștit de treabă. După ore l-au urmarit și când l-au prins singur s-a întâmplat, ceea ce nu mă așteptam vreodată de la oamenii dintr-o țara atât de dezvoltată, să aibă un așa comportament mai rău ca ANIMALELE din JUNGLA! Nu voi lăsa această situație atât de ușor, voi merge până în pânzele albe, cum vine vorba...pentru dreptatea fiului meu si a tuturor străinilor", a mai scris Pasăre pe facebook.

Acesta a cerut sprijinul românilor pentru a găsi o cale de a face dreptate, pentru că la ambasadă a sunat de zece ori și nu i-a răspuns nimeni. (A.A.)

Galerie foto


Vizualizări: 9,642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: