Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un tânăr din Cărbunești, predat autorităților italiene. Vezi de ce!

Un tânăr din Târgu Cărbuneşti, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare pentru complicitate la furt din locuinţe, a fost depistat de poliţiştii din Gorj.

La data de 03 mai a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au depistat un tânăr, de 29 de ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, care era urmărit internaţional. 

Pe numele acestuia, autorităţile din Italia au emis un mandat european de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare şi 600 de euro amendă, pentru complicitate la furt din locuinţe.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, iar ulterior va fi prezentat Curţii de Apel Craiova, cu propuneri legale, pentru demararea procedurilor de predare către autorităţile italiene.

Vizualizări: 1,278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: