Unde se relaxează patronul Universităţii Craiova

Președintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, l-a dat de gol pe patronul Mihai Rotaru, aflat în concediu de odihnă. Acesta a spus că finanţatorul se relaxează în Maldive după ce a trecut printr-o grea încercare prilejuită de infectarea cu coronavirus.

 Astra Giurgiu și Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în etapa cu numărul 17 din Liga 1, pe Stadionul „Marin Anastasovici” dar Sorin Cârțu, președintele clubului Universitatea Craiova, nu disperă după remiza cu echipa din Giurgiu.  

Sorin Cârțu s-a arătat relaxat, chiar dacă Universitatea Craiova nu a câștigat în ultimele patru partide și încă are răbdare și cu atacantul Ivan Mamut, pe care oltenii l-au transferat definitiv în această iarnă. Totuși, oficialul așteaptă transferurile promise de către patronul Mihai Rotaru pe care l-a dat de gol că este plecat în vacanță, în Maldive. „Pierdem puțin teren, dar mai e timp, sunt destule meciuri până se va definitiva podiumul. Ai timp să mai îndrepți din ceea ce nu îți iese la un moment dat din ceea ce îți propui. Lui Mamut poate îi trebuie ceva mai mult timp până se acomodează, până învață relațiile de joc cu colegii. I s-a achitat clauza de împrumut și i s-a oferit un contract. Mai așteptăm, să vedem. Dacă așa a promis patronul, probabil că se vor face transferuri. Acum e prin Maldive. Are nevoie de relaxare după ce a pătimit cu COVID-ul”, a spus Sorin Cârțu, la Digi Sport.

Un raport al oficialilor din exotica destinație Maldive plasează România pe locul cinci în topul țărilor care au trimis turiști în primele zile ale anului 2021. Iar cererea rămâne ridicată - este nevoie de curse aeriene suplimentare. De aceea sunt mari șanse ca, în timpul unei plimbări pe spectaculoasele plaje din Maldive, să întâlnești români, cum se întâmplă în locurile tradiționale din Europa.

Galerie foto


Vizualizări: 2,247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: