Unde te poţi distra de Dragobete. Muzică pentru toate gusturile!

Muzică pentru toate gusturile, de Dragobete, în cluburile şi restaurantele din Târgu Jiu şi din judeţ! Cuplurile de îndrăgostiţi au din nou motiv de distracţie în week-end. Începând de vineri, se dă startul petrecerilor de Dragobete, o serie de evenimente fiind deja anunţate de câteva zile pe reţeaua de socializare.

Mai multe de cluburi din municipiu vor aduce, de Dragobete, la Târgu Jiu, folkişti renumiţi. Un super concert live, cu Adrian Beznă şi Adrian Mărgineanu, este anunţat pe reţeaua de socializare de clubul Guitar Pub, pentru vineri, 24 februarie. Evenimentul „Iubeşte româneşte de Dragobete” începe la orele 21:00, iar biletul costă 20 de lei/persoană. Acelaşi club organizează sâmbătă, 25 februarie, un alt eveniment „Artist pentru o zi”, unde persoanele pasionate de muzică şi pictură pot să-şi dovedească talentul, taxa de participare fiind de 5 lei/persoană.

Iubitorii de muzică folk trebuie să aibă în atenţie şi clubul Blues Cafe, unde este anunţat un spectacol deosebit, intitulat simbolic „Dragostea de-a iubi”, pentru vineri, 24 februarie. „Muzică folk şi poezie cu Florin-Paul Camen şi invitaţii săi, Monica şi poetul Emil Tudose, în seara de Dragobete”, este anunţul postat pe pagina de Facebook a clubului Blues Cafe. Evenimentul are loc între orele 19:00-20:00, iar intrarea este liberă.

Şi clubul „Clinica de bere” promite multe promoţii şi shot-uri din partea casei, de Dragobete. De sărbătoarea îndrăgostiţilor se anunţă o petrecere pe cinste, pentru iubitorii de manele, în Clubul Malibu din Rovinari, unde Leo de Kuwai va întreţine atmosfera. Preţul biletului este de 15 lei/persoană.  

 Dragobetele, marcat şi de Clubul Interact Târgu Jiu

Dragobetele este marcat şi de Clubul Interact Târgu Jiu printr-o petrecere care va avea loc la Casa Danielescu. „Dragobetele a fost şi va rămâne una dintre cele mai frumoase sărbători tradiţionale româneşti. Ca să păstrăm tradiţia, vă invităm la un party, pe data de 24 februarie, la Casa Danielescu, ora 20. Eşti într-o relaţie sau eşti singur? Nu contează, pentru că vei avea parte de o noapte de neuitat, cu distracţie şi multe surprize! Ca să fie totul mai interesant, sunteţi rugaţi să veniţi îmbrăcaţi sau accesorizaţi cu un obiect roşu sau roz pal”, aşa sună anunţul făcut de Clubul Interact pe reţeaua de socializare.

Cuplurile care vor să petreacă o seară gorjenească, de Dragobete, pot alege Restaurantul Palace, fostul Restaurant Pandra, unde atmosfera va fi întreţinută formaţia Krystal şi de interpreţii de muzică populară Elisabeta Vasile şi Gigi Mălăianu.

Vizualizări: 1,594

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: