Ungureanu s-a pensionat. Postul de secretar, râvnit de Jianu!

Elena Ungureanu, secretarul primăriei Târgu Jiu, a participat, ieri, la ultima şedinţă a Consiliului Local. Aceasta a anunţat că se pensionează, după 22 de ani de activitate la primărie. Surse din cadrul primăriei spun că postul de secretar rămas acum vacant este râvnit de Grigore Jianu, directorul Administraţiei Publice Locale din cadrul primăriei Târgu Jiu.

Secretarul primăriei Târgu Jiu, Elena Ungureanu, a anunţat ieri consilierii locali că se va pensiona. Ungureanu a transmis municipalităţii că de acum înainte se va ocupa mai mult de nepoţi. “Am încercat să fie bine pentru acest municipiu, nu ştiu dacă am reuşit. Domnul primar spunea că îi pare rău. Mie îmi pare extraordinar de bine. N-am mai avut acest sentiment de cel puţin 18 ani. Am un sentiment de eliberare şi de uşurare nemaipomenit. Pentru mine primăria Târgu Jiu a fost o familie mare. Am fost alături de toţi salariaţii primăriei. Îmi pare rău că pe parcurs mi-am pierdut răbdarea pe care am avut-o acum peste 22 de ani când am venit şi poate am mai greşit faţă de unii colegi”, a spus Elena Ungureanu.

În încheiere, Ungureanu şi-a cerut scuze faţă de colegii consilieri din Consiliul Local pentru faptul că nu a depistat greşeala de redactare prin care fostul consilier PNL Matei Nădrag a fost declarat mort în documentele prin care fusese numită o altă persoană în locul său.

Primarul Florin Cârciumaru şi-a exprimat regretele faţă de plecarea de la primărie a Elenei Ungureanu. “Îi mulţumim doamnei Ungureanu pentru activitatea pe care a depus-o în această instituţie, pentru implicarea ca totul să aibă în spate un suport legal, dovadă că îmi desfăşor activitatea alături de doamna Ungureanu de 14 ani şi nu am avut nicio problemă din punct de vedere al legalităţii privind documentele pe care le-a semnat şi le-am semnat”, a spus primarul Florin Cârciumaru.

Postul de secretar al municipiului Târgu Jiu, rămas acum vacant, va fi scos la concurs.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: