Unii izolați la domiciliu au impresia că pot profita de autorități. Vor bacon, nu cartofi!

Autoritățile fac eforturi să asigure hrana a mii de izolați la domiciliu în Gorj, dar unii au impresia că trebuie să trăiască în lux în această perioadă. Cei mai mulți oameni înțeleg că este o situație de urgență, dar sunt și persoane venite din străinătate cu niște ifose de zici că au fost pe acolo mari directori.

O familie din Vladimir, revenită din Marea Britanie, și-a scos la înaintare fiul de un an și jumătate, pentru a acuza autoritățile că nu îi asigură acestuia lapte.

Primarul din localitate spune că asigură pentru fiecare persoană aflată în izolare hrană de 20 de lei pe zi, dar pretențiile acestei familii sunt absurde. Au cerut carne tocată de curcan, carne tocată de vită, bacon, mușchi afumat, coastă afumată, ciocănele, cârnați de grătar și alte asemenea, pe o foaie de caiet studențesc scrisă pe ambele părți.

Statul român trebuie să facă eforturi pentru masa și în cazul carantinaților cazarea a zeci de mii de oameni care au revenit în țară, dar să nu uităm că totul se face cu bani de la un buget la care acești oameni nu au contribuit în anii în care au fost plecați în străinătate.

Televiziunile au prezentat și cazul unei femei aflate în carantină, care se plângea că hârtia igienică este “din aia ieftină”, semn că unele dintre aceste persoane nu înțeleg situația în care ne-au pus prin revenirea lor în această perioadă.

Vorbim de cetățeni români care au dreptul de a se întoarce în țara lor, dar nici pe noi, ceilalți, nu ne obligă nimeni să le suportăm ifosele. “Nu am ajuns cârpele lor”, transmite primarul Ion Ianăși din Vladimir (foto), supărat pe sfidarea acestei familii care a refuzat alimentele cumpărate de oamenii primăriei. Familia susține că nu a refuzat alimentele, dar că nu a auzit când au sunat cei de la primărie la poartă.

Vizualizări: 12,727

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: