Sezon extraordinar pentru Daniel Paraschiv

Fost jucător la Târgu Jiu, unde a evoluat pentru ACS Viitorul, Daniel Paraschiv reprezintă una dintre surprizele plăcute ale sezonului de Liga 1. Acesta nu duce lipsă de oferte din afara țării dar este dorit și de Universitatea Craiova.

Plecat de la Târgu Jiu la campioana CFR Cluj, Paraschiv a ajuns să fie cedat la FC Hermannstadt, acolo unde are parte de un sezon excelent.  Atacantul celor de la Hermannstadt are nouă goluri marcate și împarte poziția secundă a podiumului cu Denis Alibec de la Farul Constanța și Marko Dugandzic de la CFR Cluj.

Paraschiv spune că se află într-o formă sportivă foarte bună și se simte mult mai determinat să-și demonstreze calitățile. „Cum am mai spus și în alte rânduri, pe mine nu mă mulțumesc aceste laude și mă responsabilizează și mai mult să am evoluții și mai bune. Atunci când marchezi un gol, abia aștepți următorul meci pentru a marca din nou. Sunt într-un moment bun al carierei, simt asta, și chiar mă bucur de fotbal în fiecare secundă în care mă aflu pe teren”, a spus jucătorul sibienilor la Fotbal Club de la Digi Sport.

Paraschiv a jucat, înainte de a ajunge în Liga 1, la Luceafărul Oradea, Energeticianul și ACS Viitorul Târgu Jiu.

Vizualizări: 460

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: