Universitatea Craiova vrea să tranșeze calificarea din tur

Laszlo Balint, antrenorul celor de la Universitatea Craiova, a prefațat prima manșă a disputei cu Vllaznia din turul II preliminar al UEFA Conference League. Meciul e programat joi seară, de la ora 22:00, şi va fi televizat de Digi Sport 1 și Prima Sport 1. Returul de la Craiova este programat joi, 28 iulie, de la ora 20:30.


Antrenorul Laszlo Balint, a declarat, înainte de Vllaznia - CS Universitatea Craiova, că vrea să tranşeze calificarea încă din meciul tur. „Urmează un meci foarte important pentru club şi pentru grupul nostru. E diferit faţă de cele din campionat, pentru că acestea sunt meciuri eliminatorii. E o dublă manşă, e adevărat, dar în cupele europene nu ai voie să faci prea mulţi paşi greşiţi. Am pregătit meciul pentru a tranşa calificarea de aici, încercăm să câştigăm această partidă. Ştim ce ne aşteaptă, suntem bine informaţi despre adversari şi atmosfera de aici, dar noi trebuie să compensăm avantajele adversarilor prin atitudine şi motivaţie”, a spus Laszlo Balint, într-o conferință de presă, precizând că echipa sa este pregătită şi are motivaţie: „Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere, chiar dacă e început de sezon şi lucrurile nu funcţionează cum mi-aş dori eu. Dar cred că grupul a înţeles că atitudinea, motivaţia şi determinarea trebuie să fie la un nivel foarte bun joi seară pentru a avea o evoluţie bună şi un rezultat pe măsură. Teamă niciodată nu îmi e. Eu m-am apucat de această meserie pentru că sunt foarte pasionat. Dar într-adevăr preocupări sunt. Adversarul e foarte bine organizat, agresiv, care trăieşte din forţa grupului”.

Dacă se califică, Universitatea Craiova ar evolua cu Zorya Luhansk, locul 4 în Ucraina în momentul întreruperii sezonului trecut iar Zorya va fi gazda primului meci.

Vizualizări: 379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: