Cine va transmite meciul Vllzania - Universitatea Craiova

Meciurile Saburtalo - FCSB, CFR Cluj - Inter Escalades și Vllaznia - CS Universitatea Craiova, din turul II preliminar al Conference League, se vor disputa joi. Canalele tv sportive Prima Sport și Digi Sport vor transmite o parte din meciurile reprezentantelor României, printre care şi cel al Universităţii Craiova, aflat la un moment dat în pericol de a nu fi televizat.

Reprezentantele României debutează joi în preliminariile Conference League iar trei dintre cele patru partide vor fi televizate. Până în acest moment, doar disputa dintre Sepsi Sf. Gheorghe și Olimpija Ljubljana nu a fost achiziționată de televiziunile din România, a informat gsp.ro.

Prima care intră în scenă este FCSB, de la ora 19:00, în deplasarea cu Saburtalo Tbilisi (Georgia). Meciul va fi transmis pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1. Returul de la București este programat joi, 28 iulie, de la ora 20:30.

Partida campioanei CFR Cluj cu Inter Escalades (Andorra), de la ora 20:30, a fost prima cumpărată de televiziuni și anunțată inițial pe canalele principale. Acum a fost mutată pe Prima Sport 2 și Digi Sport 2. Returul este programat miercuri, 27 iulie, de la ora 18:00.

Meciul Vllzania - Universitatea Craiova, cel mai târziu meci al zilei de joi, 22:00, se vede pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1. Manșa decisivă se joacă joi, 28 iulie, de la ora 20:30.

Programul de joi al echipelor românești în Europa Conference League

    19:00 Saburtalo - FCSB

    20:30 CFR Cluj - Inter Escaldes

    21:00 Sepsi - Olimpija Ljubljana

    22:00 Vllaznia - Universitatea Craiova       

Vizualizări: 826

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: