Vrea Artego şi CEO printre sponsorii echipei de handbal feminin

Echipa de handbal fete a clubului primăriei are nevoie de un buget mult mai consistent pentru a putea rezista în Liga Florilor. Primarul Marcel Romanescu vrea să atragă şi CEO printre sponsorii echipei de handbal feminin, alături de Consiliul Judeţean şi Artego.

Primarul Marcel Romanescu caută sponsori pentru  echipa de handbal feminin a clubului primăriei. Bugetul de 1.5 milioane de euroal CSM nu va fi suficient pentru a susţine o echipă cu pretenţii în cel mai puternic campionat din România. Edilul a spus că speră chiar la un sprijin din partea Complexului Energetic Oltenia, recent primăria reuşind să obţină şi promisiunea Consiliului Judeţean Gorj că va sprijini financiar echipa de handbal.

În emisiunea ”Sportul gorjean”, de la Radio Infinit, primarul Romanescu l-a dat exemplu pe managerul societății Artego, Viorel David, pe care încearcă să-l atragă lângă echipa feminină, dar speră şi la o revenire a CEO care să poată sprijini financiar echipa de handbal fete: „Noi acum încercăm, cel puţin pe domnul David de la Artego, să îl atragem spre noi. Dacă CEO se va echilibra din punct de vedere financiar, încercăm să facem acelaşi lucru. Fiecare leu este foarte important, nu contează câţi bani aduc cei care vor să se asocieze cu CSM. Pentru că, dacă de la societatea respectivă am primit un leu înseamnă că acel om apreciază ceea ce se întâmplă la CSM. Iar domnul David, după discuţiile pe care le-am avut cu Robert Bălăeţ, când am fost la dânsul la societate, s-a angajat din primii ani că va veni alături de CSM. I-am oferit şansa ca în momentul de faţă să avem o echipă de Liga Florilor, cel mai important campionat din România. Am intrat cumva la masa celor puternici, dar aici, odată cu intrarea la masa celor puternici şi a celor bogaţi, pentru că s-a văzut ce bugete au Rapid, CSM Bucureşti sau Vâlcea, încercăm să aducem şi oameni de afaceri lângă noi”.

În încercarea de a aduce sponsori la echipa de handbal, edilul vrea să aducă toţi foştii finanţatori de la Pandurii la echipa primăriei, până acum doar Artego sprijinind echipa feminină iar Consiliul Judeţean anunţând doar intenţia de a sprijini financiar clubul primăriei.  

Vizualizări: 696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: