update: Tragedie la cariera Jilț. 16 de pasageri, 3 morți - GALERIE FOTO

Un accident soldat cu morți a avut loc la Cariera Jilț în urmă cu puțin timp. În mașină erau 16 persoane, a comunicat CE Oltenia, câteva ore mai târziu. Inițial s-a știut că în tanchetă erau 25 de pasageri.

Trei au murit și zece sunt în stare gravă.

update 14:55: În accident au fost implicate 25 de persoane, dintre care 7 rănite și 3 decedate. Zona fiind neaccesibilă cu autospecialele de intervenție, victimele vor fi transportate cu mijloace din dotarea carierei Jilț Sud, pe o platformă betonată, unde se află echipajele de intervenție.  

Update 14:50: "Acțiune în derulare a salvamontistilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj ca echipa de sprijin în cazul unui accident cu victime multiple petrecut în afara zonei montane . A fost inițiat "codul rosu" , iar salvamontiștii intervin cu 8 salvatori si doua ambulante Salvamont cu capacitate de intervenție în teren accidentat plecate din baza centrala de intervenție Salvamont din Tg.jiu.
Din primele informații locația accidentului și starea drumului puternic afectata de căderile masive de ploi din ultima perioada nu permit accesul ambulantelor clasice iar plafonul de nori nu permite intervenția elicopterului", Salvamont Gorj. 

update: Intervin mai multe echipaje: 3 echipaje SMURD,  2 echipaje pentru descarcerare, 1 autospeciala transport victime multiple, 8 ambulante SAJ și 2 elicoptere SMURD din cadrul punctelor aeromedicale Craiova si Caras.

update 14:31: Primele echipaje au ajuns la fața locului. Trei persoane sunt inconștiente, iar opt au suferit leziuni, dar sunt conștiente.  A fost realizat un punct medical avansat la fata locului iar persoanele sunt evaluate medical.

 update 14:28: Ambulanțele nu au ajuns încă la Jilț. Oricum, este dificil de ajuns, mai ales după ce în ultimele zile a plouat foarte mult, iar carierele au fost cuprinse de nămol. 

update: Mai multe persoane sunt rănite și, din primele informații, dar trei dintre acestea sunt în stare foarte gravă fiind nevoie de elicopter pentru transportul la București.

Din primele informații, o mașină de transport marfă în care se aflau și mai multe persoane s-a răsturnat. Echipaje de la Ambulanță au plecat spre locul faptei.

A fost activat planul rosu de interventie, iar la fața locului de deplasează forțe și mijloace de interventie din cadrul ISU Gorj si SAJ Gorj.

Știre în curs de actualizare

Galerie foto




Vizualizări: 11,943

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: