Urmărit de poliție, a intrat cu mașina în gard

Un șofer nu a oprit la semnalul polițiștilor în noaptea de marți spre miercuri în Târgu Jiu, pe bulevardul Republicii, astfel că aceștia au procedat la urmărirea, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, a mașinii înmatriculate în Mehedinți. Șoferul fugar a intrat cu mașina într-un gard și a rănit o persoană.

"La efectuarea virajului la stânga de pe strada General Dragalina, pe strada Comuna din Paris, conducătorul auto de 26 de ani, din orașul Segarcea, județul Dolj, a pierdut controlul direcției, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un gard.

În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului și rănirea unei pasagere, de 17 ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", arată IPJ Gorj.

Cu ocazia verificării în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că șoferul nu deține permis de conducere de nici o categorie, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, în vederea recoltării de mostre biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o prsoană care nu deține permis de conducere, a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 1,089

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: