Urmează cursurile de însoțitoare de zbor de la Aprendis și setează-ți limitele dincolo de nori

Tot mai multe femei visează să ajungă să lucreze ca însoțitoare de zbor date fiind toate avantajele și experiențele pe care ți le oferă această profesie. În schimb, puține dintre cele care iau măsuri în acest sens ajung să și practice meseria din cauza nenumăratelor obstacole de care se lovesc, de la sesiuni de recrutare prea stricte, la o abordare nefavorabilă din partea companiilor aeriene. Din acest considerent, Aprendis a dezvoltat mai mult decât un curs prin care să înveți tot ce trebuie să știi pentru a excela pe postul visat, ci și un plan de acțiune care să te ajute să-ți atingi mai ușor obiectivele. Înscrie-te la Aprendis la următorul curs de stewardesa și depășește-ți limitele la înălțime!

Care sunt principalele subiecte de învățare abordate de un curs de stewardesă?

Aprendis este locul în care teoria se împletește cu practica într-un mod cât se poate de armonios în așa fel încât la finalizarea cursului să fii pregătită să faci față oricărei provocări profesionale. Școala de însoțitori de zbor Aprendis te ajută să asimilezi toate informațiile necesare cu privire la teoria zborului și noțiuni generale despre aviație, precum și întreaga legislație aeronautică. Chestiuni esențiale despre meteorologie, transport aerian de bunuri periculoase, aspecte aeromedicale și acordare de prim ajutor, dar și de supraviețuire în apă şi în alte zone de operare sunt prezentate în detaliu pentru ca tu să fii pregătită în orice situație. Nu în ultimul rând, vei deprinde abilități de management al echipajului, de comunicare în limba engleză în termeni specifici, dar și de gestionare a relațiilor cu pasagerii pentru a garanta un zbor cât mai plăcut.

Ce obții odată cu finalizarea cursului de stewardesă?

Obiectivul principal al cursurilor de stewardesă desfășurate de Aprendis este de a genera Atestatul de însoțitor de bord care îți oferă posibilitatea de a profesa și a excela pe acest post. Acesta este recunoscut la nivel internațional și se eliberează conform cerințelor EASA, fiind o cerință obligatorie la angajare pentru companiile aeriene din UE și nu numai. 

Pe de altă parte, acest curs îți va oferi și o bază esențială de cunoștințe pe care să le utilizezi la momentul aplicării pentru un post spre a spori șansele de angajare. Altfel spus, vei beneficia de o componentă care vizează derularea unei simulări a probelor de recrutare a companiilor aeriene și, în plus, vei avea parte de suport la angajare.

Care sunt documentele de care ai nevoie pentru a te înscrie la curs?

Pentru a te înscrie la următoarea grupă a cursului de însoțitor de zbor desfășurat de Aprendis vei avea nevoie de cartea de identitate, o diplomă de studii care să ateste finalizarea a minim 12 clase, un certificat medical care să dovedească că ești aptă pentru a lucra pe acest post, dar și un act doveditor al abilităților tale de a comunica în limba engleză. După ce ai conturat acest dosar minimal și ai completat formularul de înscriere disponibil pe site, locul îți este rezervat și vei fi contactată în scurt timp pentru a stabili toate detaliile. 

Cât costă un curs de stewardesă la Aprendis?

Investiția în propria dezvoltare nu este niciodată prea mare, însă Aprendis face constant eforturi spre a-ți oferi opțiuni cât mai avantajoase din punct de vedere financiar. Drept urmare, prețul standard pentru un curs de stewardesă este de 1.490 EUR, ce poate fi achitat în două rate egale, dar poți beneficia de reduceri substanțiale, în cazul în care îndeplinești anumite cerințe. Dacă achiți taxa integrală în prima săptămână, costul ajunge la 1.350 EUR, iar dacă te înscrii cu o prietenă, fiecare veți achita doar 1.250 EUR pentru curs și toate facilitățile acestuia. 

Dacă îți dorești o carieră la înălțime, înscrie-te acum la cursul de stewardesa Aprendis și pregătește-te să faci performanță dincolo de nori.

Vizualizări: 679

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: