Capuccino inspirat de luxul din Dubai, într-un restaurant din Târgu Jiu

Capuccino cu foiță de aur este produsul pe care un restaurant din Târgu Jiu îl oferă clienților. 

Există un loc în care poți experimenta opulența, inspirația fiind atmosfera vibrantă a Dubaiului. Infinity a captat atenția locuitorilor și vizitatorilor pentru că oferă o varietate de delicii culinare și băuturi, dar un produs unic a devenit senzația orașului - un cappuccino cu foiță de aur. Acesta este un concept revoluționar creat de talentatul barman al restaurantului, Daniel, pasionat de meseria sa și care urmărește cu atenție noile tendințe și inovații din industrie. 

Unul dintre produsele care au captat cu adevărat atenția clienților este capuccino-ul cu foiță de aur. Inspirat de luxul și extravaganța vieții din Dubai, acesta este un desert lichid care îți încântă simțurile într-un mod cu totul special. 

O combinație perfectă între spumă fină de lapte, esență de cafea de calitate superioară și o foiță de aur subțire, acest capuccino este un adevărat deliciu pentru ochi și papilele gustative. Responsabil pentru această inovație culinară este talentatul barman Daniel. Cu o pasiune arzătoare pentru meseria sa și o atenție deosebită la detalii, Daniel este autodidact reușind să-și pună amprenta în fiecare băutură. Experiența și creativitatea îl determină să creeze noi combinații și să aducă unicitate în fiecare preparat din meniu. Daniel nu a fost mereu în spatele barului, primul său job fiind în construcții.  Ulterior, după deschiderea mallului, acesta s-a angajat la o cafenea. Acolo a învățat primele lucruri despre cafea și prepararea de băuturi: Și-a dat interesul la fiecare loc de muncă: ”Mai întâi m-am uitat cu atenție cum fac și a doua zi am zis: ok, acum o să fac eu. Și am făcut. În fiecare băutură îmi place să-mi pun semnătura. Îmi place aici, unde lucrez acum, pentru că e o echipă foarte frumoasă și pot să fac lucruri”.

Aproximativ 70% din lista de băuturi oferite la Infinity sunt creațiile sale personale, care combină arome inovatoare și prezentări spectaculoase. 

”Atunci când am început să lucrăm la meniu m-am gândit că trebuie să venim cu ceva nou, ce nu are nimeni altcineva. Sunt foarte conectat cu ce se întâmplă în afară și m-am inspirat de acolo”, a povestit Daniel Tașcău.

Galerie foto


Vizualizări: 2,597

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: