Război politic la Motru, faza pe gramatică

Conflictul dintre liberali şi pesedişti la Motru a intrat într-o nouă etapă. Dan Matei, consilierul primarului liberal Gigel Jianu, a dat publicităţii un document despre care spune că este scris de viceprimarul PSD Cosmin Morega. Greşeli grave de scriere apar în cele câteva rânduri, fapt de neacceptat pentru un om aflat într-o astfel de poziţie. „Mă lasă rece ceea ce încearcă dumnealor”, a fost replica lui Morega.

Cuvinte nearticulate, incomplete sau fără cratimă apar în cele câteva rânduri scrise de viceprimarul Morega într-o petiţie legată de soarta câinilor fără stăpân. „Vă rugăm să ne sprijiniţi în vederea găsiri de soluţi pt. adopţia cîinilor din adăpost acest lucru săl comunicaţi în cel mai scurt timp pentru a se evita soluţia finala. (eutnusiena). În ideia unei cît mai bune colaborări va mulţim anticipat şi va stăm la dispoziţie pt. orice lamurire”, scrie în documentul scris de Cosmin Morega.

Viceprimarul din Motru a reacţionat la Radio Infinit. Acesta crede că primarul Jianu a ordonat postacilor să îl denigreze. „Au simţit nevoia postacii să iese (n.r. - corect: să iasă) la atac cu astfel de denigrări, dar v-am spus, mă lasă rece ceea ce încearcă dumnealor”, a spus viceprimarul. „Am văzut şi eu o notiţă, au extras de acolo nu ştiu ce cuvânt că e scris greşit, că e strâmb, că sunt mâncate litere şi aşa mai departe. Este problema dumnealui. Eu astfel de notiţe sau documente, trecute prin secretariatul primăriei, cu multe greşeli ale primarului şi ale lui Matei, le am şi eu. Dar, alea sunt lucruri mărunte şi numai oamenii mărunţi fac astfel de lucruri. Este păcat că astfel de oameni iau decizii pentru o comunitate aşa de frumoasă cum este Motru”, a mai spus Cosmin Morega.

Vizualizări: 1,758

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: