Vedem la fel!

Şi ieri o echipă a postului de televiziune Gorj TV s-a întâlnit şi a stat de vorbă cu telespectatorii fideli. Din discuţiile purtate cu oamenii se pare că în topul preferinţelor se află ştirile Gorj TV, urmate de emisiunile politice. Telespectatorii şi-ar dori să vadă mai multe emisiuni cu tineri, documentare şi mai multe producţii cu caracter informativ. Au fost şi telespectatori care au sugerat echipei ca în grila de programe să fie incluse şi emisiuni de divertiment.

Tot ieri încă trei târgujieni au deschis poarta Gorj TV şi au văzut cum este o zi într-o televiziune. Echipa Gorj TV a premiat şi telespectatorii fideli ai postului. Se pare că ştirile sunt preferate de majoritatea telespectatorilor care au aflat tot ce se întâmplă în judeţ iar când au fost întrebaţi ce şi-ar dori să vadă la Gorj TV, gorjenii şi-ar dori mai multe emisiuni culturale, de divertisment, pentru tineri şi nu în ultimul rând producţii cu caracter informativ. 

Vă reamintim că este Săptămâna porților deschise la Gorj TV. Puteți vizita studioul de televiziune, vă puteți testa talentul de jurnalist sau vă puteți implica în acțiunile sociale promovate de Gorj TV.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: